Ştiri site

Recuperare parola

 
 
Picture of Petrisor Valentin Parvu
Recuperare parola
by Petrisor Valentin Parvu - Wednesday, 7 October 2015, 10:23 AM
 

Buna seara tuturor,

In ultima luna am lucrat la dezvoltarea unui sistem de recuperare a parolei pe baza e-mail-ului personal disponibil in studenti.pub.ro (atat pentru studenti, cat si pentru profesori [da aici stiu ca sunt probleme cu profesorii in studenti.pub.ro -> suntem in discutii pentru remediere]).

In acest moment cand dati click pe "Am uitat parola" la fiecare instanta de Moodle veti fi redirectat la pagina [1] care va folosi e-mail-ul personal (si NU cel din Moodle pentru ca acel mail foloseste practic aceeasi parola). In curand se va termina si plugin-ul de recuperare a parolei prin SMS (folosind numarul de telefon din studenti.pub.ro). Logica de schimbare a parolei a fost implementata in-house, deci este posibil sa apara bug-uri. Va rog sa le raportati pentru a putea sa le rezolv.

Daca un student isi uita parola, poate folosi mail-ul personal din studenti.pub.ro. Daca NU are e-mail acolo, si-l completeaza si in maxim 24 de ore isi poate recupera parola folosind acest e-mail (sincronizarea bazei de date cu studenti.pub.ro are loc in fiecare noapte).

Cu bine,

Mihai Carabas

 

[1] https://cs.curs.pub.ro/reset/password_recovery.html

_______________________________________________

moodle-admin mailing list

moodle-admin@grid.pub.ro

http://lists.grid.pub.ro/mailman/listinfo/moodle-admin